Ontvang je favoriete dagblad via e-mail


Hoewel je nog altijd veel mensen de papieren versie van een krant ziet lezen. Wordt alles gedigitaliseerd. Ook jouw favoriete dagblad is tegenwoordig makkelijk online en digitaal te lezen. Het is dan ook niet meer de vraag of het kan, maar meer of je het wilt.

 

Veel mensen staan er nog niet helemaal voor open. Of het zit nog niet in hun systeem om een dagblad via bijvoorbeeld de mail te lezen. Dit kan te maken hebben met de leeftijd van een bepaalde groep lezers. Laten we eerlijk zijn, de krant lezen heeft jarenlang op een en dezelfde manier plaatsgevonden. Namelijk het lezen van de papieren krant.

 

Nu er qua technologie veel mogelijk is. En je je favoriete dagblad ook op je telefoon en tablet kunt lezen, is er veel veranderd. Er zitten tenslotte veel voordelen aan het digitaal lezen van een krant.

webmail2

Wat zijn de voordelen van het digitaal lezen van de krant?

 

Laten we beginnen met het meest voordehandliggende voordeel. Namelijk duurzaamheid. Wanneer we stoppen met het lezen van de papieren versie, hoeven er lang niet zoveel bomen gekapt te worden voor al dat papier.

 

Een digitale versie van je favoriete dagblad kreukt niet. Je kunt hem keer op keer blijven lezen zonder dat deze kreukt en of vies wordt.

 

Hij neemt minder ruimte in beslag. Hoewel de kranten jaren geleden al over zijn gegaan naar het zogenaamde tabloid formaat. Wat al een stuk kleiner is dan het oorspronkelijke grote en onhandige formaat. Neemt een digitale krant helemaal geen ruimte meer in beslag.

 

De ruimte is meer afhankelijk van op welk apparaat jij de digitale versie van je favoriete dagblad leest. Een laptop is groter dan een tablet. En een tablet weer groter dan je telefoon. Maar allen bieden de eenvoudige optie om makkelijk je krant te lezen.

 

Tegenwoordig hebben we allemaal altijd wel een van deze apparaten bij ons. En is het bij je hebben van de krant via je online account vanzelfsprekend. Je hoeft hier niet eens meer over na te denken. Je logt gewoon in op je persoonlijke account bij je favoriete dagblad en kunt de krant downloaden als pdf of direct vanaf de website lezen.

 

Hier lees je nog meer voordelen van het gebruiken van webmail en het lezen van de krant op alle apparaten waar je ook bent.

 

Wat zijn dan de nadelen van een digitale krant?

 

Er zijn maar weinig nadelen die er echt toe doen. Er zijn natuurlijk mensen die een papieren versie prefereren omdat ze dit gewend zijn. Maar wat een meer gerechtvaardigde vraag is, is het gemis van de krant die elke dag door je brievenbus op de deurmat valt. Niet dat hij op de mat valt, maar wel dat je elke dag getriggerd wordt om de krant te lezen.

 

Digitaal werkt dit toch anders. De krant valt tenslotte niet op je deurmat en is er dus ook geen trigger die je aanzet tot het lezen van de krant. Je zult bij de digitale versie zelf moeten nadenken om de krant te openen op een apparaat en deze vervolgens te lezen. Maar is dit wel echt zo?

webmail3

Lees de krant via e-mail.

 

Waarschijnlijk wordt je elke dag door tal van verschillende bedrijven gemaild. Gevraagd of ongevraagd helpen bedrijven je maar al te graag ergens aan herinneren via de mail. Dit kun je ook instellen bij je digitale krant als dit niet al het geval is. Bij sommige kranten krijg je elke dag weer de digitale versie van een krant via de mail verstuurd. Het enige wat je nog hoeft te doen is deze te openen op een apparaat naar keuze en kun je direct de krant lezen.

 

Zelf instellen in je online account.

 

Krijg je de digikrant nog niet gemaild? Dan kun je dit naar alle waarschijnlijkheid zelf instellen in je persoonlijke account / lidmaatschap. Dit kun je doen in de instellingen op je profiel in je account op de website van het dagblad waar je lid van bent. Ergens kun je de instelling activeren waarmee je elke dag de krant per mail ontvangt en of een e-mail krijgt met daarin een melding / herinnering dat er weer een nieuwe krant is.

 

Probeer een proefabonnement.

 

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Tegenwoordig is daarom niet meer de vraag of iets kan, maar meer of je dit wilt. En natuurlijk willen we een betere en schonere wereld. Ga daarom vandaag nog over op een digitale versie van je favoriete dagblad. Bij proefabonnementkrant.com kun je alle dagbladen en tijdschriften eerst op proef nemen tegen een erg aantrekkelijke probeerprijs.

 

Kijk daarom eerst daar voor een leuk probeer tarief voor je daadwerkelijk een jaarabonnement neemt. Zo kun je meteen ook meerdere kranten uitproberen om erachter te komen welke digitale krant het beste bij je past.

 


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *